België: man zwaargewond na val in attractie Bobbejaanland

In België is een 67-jarige man zwaargewond geraakt na een val in een attractie in pretpark Bobbejaanland. In de Aztec Express maakte hij een val van vijf meter. De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in levensgevaar, aldus Belgische media.

Het gebied rond de attractie werd afgesloten. Vanwege Halloween zou Bobbejaanland dit weekend langer open blijven. Of dat nu nog doorgaat is onduidelijk.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>