Zeker vier doden en meerdere gewonden bij treinongeluk Finland

In het zuiden van Finland is donderdagochtend een passagierstrein op een militaire vrachtwagen gebotst, Daarbij kwamen vier mensen om het leven en elf mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde bij een spoorwegovergang in de buurt van Raseborg, 85 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Helsinki.

De weersomstandigheden waren door sneeuw en regen slecht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>