Prins William en Kate Middelton verwachten derde kind

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton verwachten hun derde kind. Dat heeft het prinselijk paar maandag laten weten. De 35-jarige Middleton heeft last van een heftige vorm van zwangerschapsmisselijkheid, net als bij haar vorige zwangerschappen.

Daarom zag ze maandag af van een publiek optreden in Loden. Ze wordt op het paleis verzorgd. Het prinselijk paar heeft al twee kinderen: de 4-jarige George en de 2-jarige Charlotte. Het derde kind wordt vijfde in de lijn van Britse troonopvolging, na prins Charles (68), kroonprins William (35), George en Charlotte.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>