Zweden: tweede kind voor prins Carl Philip en prinses Sofia

De Zweedse prins Carl Philip – het tweede kind van koning Carl Gustav – en zijn vrouw prinses Sofia hebben een tweede kind gekregen: opnieuw een zoon. Vorig jaar werd de eerste zoon geboren: prins Alexander. Sofia beviel vanochtend in een ziekenhuis in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Voorlopig weet alleen de Koninklijke Familie hoe het broertje van Alexander gaat heten.

Binnenkort maakt koning Carl Gustav de naam van zijn zesde kleinkind bekend. Vanavond worden om klokslag 18.00 uur op verschillende plaatsen in Zweden 21 saluutschoten afgevuurd. Prins Carl heeft twee zusters: zijn oudere kroonprinses Victoria en zijn jongere zus Madeleine.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>