Marseille: auto rijdt in op twee bushaltes

In de Zuid-Franse stad Marseille is maandag een gestolen bestelbusje opzettelijk ingereden op twee bushaltes. Daarbij is zeker één persoon om het leven gekomen en een andere persoon gewond geraakt. Het is niet duidelijk of het om een aanslag ging, maar de politie gaat wel van opzet uit.

De politie heeft de bestuurder aangehouden in de haven van Marseille. De 35-jarige verdachte was niet bekend bij de veiligheidsdiensten, maar wel een bekende van de politie, vanwege psychische problemen, diefstallen en drugshandel. De politie roept mensen op om niet naar de plek van het incident te komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>