Duitsland: vuilnisauto kantelt en komt op auto terecht: vijf doden

In de deelstaat Baden-Württemberg in het zuiden van Duitsland is vrijdag een vuilniswagen gekanteld en op een personenauto terechtgekomen. Daarbij zijn de vijf inzittenden van de auto om het leven gekomen: drie volwassenen, een kind en een baby. De vrachtwagen was op weg van een industriezone in Nagold, een plaats ten zuidwesten van Stuttgart.

De vuilniswagen wilde naar rechts afslaan. maar kantelde door een technische storing. De chauffeur en de bijrijder van de vuilniswagen zijn lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur verkeert in shock.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>