Londen: geen idee hoeveel mensen zijn omgekomen bij flatbrand

De Londense autoriteiten hebben geen idee hoeveel mensen er zijn omgekomen bij de grote brand in een woontoren in de wijk Kensington in het westen van de Britse hoofdstad. Het is nog altijd onduidelijk hoeveel mensen niet wisten te ontkomen. De kans is zeer klein dat de achterblijvers de brand hebben overleefd. 

Tot nu toe staat het dodental op twaalf, maar de politie vreest dat dit aantal nog zal oplopen. Voor de brandweer is het onmogelijk het pand te doorzoeken: ze zijn tot in de gangen van de hoogste verdiepingen doorgedrongen, maar het is niet veilig om naar de randen van het gebouw te lopen. Over de oorzaak van de ramp is nog niets bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>