Tsjechië: deurklink sauna breekt af – twee vrouwen komen om

Het is een horrorscenario waar menig saunaganger maar liever niet aan moet denken: wat gebeurt als er als je in een bloedhete saunacabine en ‘er niet meer uit kunt’. Het gebeurde zaterdagavond in een sauna in het Tsjechische stadje Jicín, ongeveer 100 kilometer ten noorden van de hoofdstad Praag.

Een vrouw van 45 was met haar moeder van 65 de saunacabine ingegaan. Toen ze eruit wilden, brak de deurklink af. en konden ze er niet uit Ze zaten als ratten in de val. Ze probeerden een ruitje in te slaan, maar dat had geen succes. Na anderhalf uur vond de sauna-eigenaar de lichamen van beide vrouwen, toen hij ongerust polshoogte kwam nemen. De recherche doet onderzoek.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>