Schietpartij bij Dolmabahçepaleis Isatnbul

In de Turkse stad Istanbul is een schietpartij geweest bij het beroemde Dolmabahçe paleis. De straten ronde het paleis zijn afgezet en er zijn ambulances aanwezig. Twee gewapende mannen zijn aangehouden. Ze hadden het gemunt op agenten die bij de ingang van het paleis de wacht hielden. Ze gooiden een explosief naar de agenten voor ze begonnen te schieten.

Een agent zou licht gewond zijn geraakt. Na de schietpartij renden de mannen in de richting van het Duitse consulaat, maar werden op hun vlucht gearresteerd. Het paleis stamt uit de Ottomaanse tijd en is één van de belangrijkste toeristische attracties van Istanbul. De gouverneur van de stad is het werk va n’een terroristische aanslag’, maar hij noemde geen namen.

[videostrip guid="012045823"]

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>