Klopjacht op vader uitgemoorde Franse gezin

De politie houdt een klopjacht op de 50-jarige man die ervan wordt verdacht zijn hele gezin te hebben uitgemoord. De Franse autoriteiten hebben een internationaal opsporingsbericht verspreid voor Xavier Dupont. Afgelopen donderdag weden in de tuin van zijn huis het West-Franse Nantes vijf lichamen gevonden waarschijnlijk zijn vrouw en hun vier kinderen. Verderop lagen de twee labradors: iedereen was doodgeschoten, vermoedelijk 3 tot 4 april en tijdens de slaap. Onderzocht wordt nog of ze waren gedrogeerd.

Buren waarschuwden de politie, toen ze langere tijd niets meer hadden gezien en de luiken van de woning al een tijd gesloten waren. De politie heeft de auto van de man aangetroffen op de parkeerplaats van een hotel in Zuid-Frankrijk. De bankpas van de man is hier ook gebruikt. In dit dorpje (Roquebrune-sur-Argens) is ook een vijftigjarige vrouw vermist. Justitie vermoedt een verband, omdat de vrouw tot 2003 in hetzelfde dorp woonde als het gezin. Twee weken geleden zag een getuige de vader van het gezin zeulen met een grote tas. De school van twee van de kinderen had een brief ontvangen waarin stond dat naar Australië zouden gaan voor het werk van de vader. Op de brievenbus hing een briefje met het verzoek alle post terug te sturen naar de afzender. De man had vrienden verteld  dat hij als geheim agent in dienst van de Verenigde Staten. Omdat hij een belangrijke getuigenis moest afleggen in een drugsproces, moest hij zijn identiteit veranderen. Vast staat dat de vader een paar weken geleden een schop, vijf slaapzakken en klak kocht. De lijken werden in slaapzakken gewikkeld gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>