Familiedrama in Frankrijk

Donderdag zijn in het West-Franse Nantes vijf lichamen gevonden van een moeder met haar vier kinderen. Ze zijn allemaal doodgeschoten. De vader is spoorloos. Buren waarschuwden begin april de politie, omdat ze al lange tijd niets meer hadden gezien of gehoord van het gezin. De luiken waren gesloten, het huis was stil. De politie trof een woning aan die netjes was achtergelaten: afgedekte meubels, honden elders ondergebracht en de auto van de vader geparkeerd bij het huis.

De buren omschreven het gezin als vriendelijk en rustig. Sinds de verdwijning had niemand van het gezin gebeld, gesms’t of een pinpas gebruikt. Gisteren werd onder het terras van het huis een stuk van een menselijk been gevonden. Later werden drie lijken ontdekt in de tuin, daarna nog twee. Het bleken de moeder (49) met haar vier kinderen te zijn: drie zoons van 13, 16 en 20 en een dochter van 16. De twee honden lagen iets verderop, ook doodgeschoten. Vader (50) lijkt in het niets verdwenen.

Nergens werd een spoor van geweld gevonden. Er zijn computers verdwenen en alle kasten zijn leeggehaald. Twee weken geleden zag een getuige de vader van het gezin zeulen met een grote tas. De moeder zou enkel dagen voor de verdwijning tegen een geestelijke hebben gezegd: ‘Bid voor mij, ik zal het nodig hebben.’ Vader en moeder hadden voor het drama vreemde berichten achtergelaten: op school vertelden ze dat ze naar Australië zouden emigreren, maar ergens anders had de vader vertel dat hij als geheim agent in dienst van Amerika werkte aan een drugsproces en van identiteit moest veranderen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>