Japan: politie vindt afgehakte hoofden in koelbox

In de Japanse hoofdstad Tokio heeft de politie in een appartement lichaamsdelen gevonden van negen mensen. Ook vonden agenten twee afgehakt hoofden in koelboxen. Een 27-jarige man is aangehouden. De politie vond de lichamen tijdens een onderzoek naar de man. Hij werd in verband gebracht met de verdwijning van een 23-jarige vrouw uit Tokio. 

Ze zouden via internet met elkaar in contact zijn gekomen en werden samen gezien op beelden van beveiligingscamera’s. De politie vermoedt dat één van de negen lichamen dat van deze vrouw is. De man zou hebben bekend dat hij de lichamen van zijn slachtoffers probeerde te verbergen om het bewijs te vernietigen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>