Koning Máxima bij crematie Thaise koning Bhumibol

Koningin Máxima in namens Nederland aanwezig bij de crematie van de Thaise koning Bhumibol op 26 oktober. De ceremonie vindt plaats op het plein bij het koninklijk paleis in de hoofdstad Bangkok.Daar is het afgelopen jaar een speciaal koninklijk crematorium gebouwd, dat na de plechtigheden weer wordt afgebroken.

De Thaise koning overleed een jaar geleden op 88-jarige leeftijd. De plechtigheden nemen bij elkaar vijf dagen in beslag en beginnen een dag voor de crematie. Bangkok verwacht miljoenen rouwende mensen uit het hele land. Overal worden bussen ingezet om de mensen naar de hoofdstad te brengen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>