Overstromingen en aardverschuivingen in Nepal

Nepal gaat gebukt onder hevige regenval, dat leidt tot overstromingen en aardverschuivingen. In één etmaal tijd kostte het natuurgeweld aan tenminste twintig mensen het leven; meer dan vijftig anderen worden vermist. De autoriteiten hebben de bevolking gewaarschuwd dat er de komende dagen nog meer hevige regen wordt verwacht.

Duizenden bewoners in laaggelegen gebieden en langs rivieren worden verplicht naar hoger gelegen gebieden te gaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>