China: zeker 22 doden bij woningbrand

In de Chinese stad Changshu, in de buurt van Shanghai, zijn bij een woningbrand zeker 22 mensen om het leven gekomen een drie mensen gewond geraakt. Volgens Chinese media brak de brand ‘s nachts uit een een huis vantwee verdiepingen, met meerdan twintig huurders.

De brand zou inmiddels zijn geblust. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk hoeveel overlevenden er zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>