Passagier in vliegtuig overmeesterd na bomdreiging

In een vliegtuig van Malaysian Airlines hebben passagiers en bemanningsleden tijdens de vlucht van Melbourne naar Kuala Lumpur een man overmeesterd die beweerde een bom te hebben en de cockpit wilde binnendringen. De 25-jarige man uit Sri Lanka zou hebben geroepen: ‘Ik ga dit vliegtuig opblazen’.

Het toestel vloog terug naar Melbourne; de man werd onder controle gehouden tot de ordediensten hem na de landing konden oppakken. Er is een onderzoek gestart. Nog is niet duidelijk wat hem bezielde en of hij inderdaad explosieven bij zich droeg. De man zou eerder die dag een psychiatrische instelling hebben mogen verlaten, aldus de hoofdcommissaris van politie in Victoria.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>