Vermiste meisje Driebergen is terecht en ongedeerd

@Erik Feenstra

Het 13-jarige meisje uit Driebergen, dat sinds gisteren werd vermist, is terecht en ongedeerd. Dat meldt de politie Midden-Nederland. De politie moet eerst met het meisje spreken , voor er uitsluitsel kan komen over waar ze is gevonden en waar ze sinds haar vermissing is geweest.

Het meisje kwam maandagmiddag niet thuis van school. In het bos bij station Driebergen-Zeist werden haar fiets en tas gevonden. Vanmorgen werden tientallen agenten ingezet bij ene grootscheepse zoekactie en sprak de politie met klasgenoten, leraren en de directeur van haar school. Ook werden een helikopter, speurhonden en politiepaarden ingezet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>