Tiener Sydney bevrijd van bom

In Sydney heeft een meisje van 18 jaar bijna de hele dag vastgebonden gezeten aan een bom. Na bijna tien bange uren werd ze bevrijd en kon ze het huis veilig verlaten. Ze is herenigd met haar ouders die al die tijd buiten stonden te wachten.

Volgens de Australische politie zat ze vast aan een explosief, maar is het nog onduidelijk of dat van een afstand tot ontploffing had kunnen worden gebracht. Ook is nog niet bekend wie er achter de bom zit. Volgens de plaatselijke krant The Telegraph zou het om afpersing gaan. De bom zou afgaan als er niet werd betaald. De vader van het meisje is één van de rijkste inwoners van Sydney.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>